Projekti

Područje djelovanja udruge Start obuhvaća projekte i programe iz sektora: razvoja civilnog društva, promicanja volonterstva, razvoja društvenog poduzetništva, zaštite prava mladih, obrazovanja i razvojne suradnje kao i zaštite okoliša i prirode te poticanja razvoja kontinentalnog i ruralnog turizma.

START u digitalnu tehnologiju

Temeljem objavljenog Javnog natječaja “Pametno s pametnim tehnologijama i održiva potrošnja za građane Republike Hrvatske” Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, odobren je projekt naziva „START u digitalnu tehnologiju“ koji zajedno provode udruga mladih START iz Bjelovara i Veleučilište u Bjelovaru, te je 12. prosinca 2019. godine potpisan Ugovor o dodjeli financijske podrške. Trajanje projekta do 12. prosinca 2020. godine.

Radionice će se održati online u ponedjeljak 07.12., srijedu 09.12. i petak 11.12.2020. s početkom u 18:00 sati. Više informacija možete pročitati u novostima na stranici. 

Tiskana brošura dostupna online: Brošura

Zaštita djece i mladih od neprimjerenih sadržaja i štetnih web stranica
Virtualna i proširena stvarnost
Blockchain – tehnologija na kojoj je nastala kriptovaluta
Što facebook zna o nama?
Sadašnjost i budućnost umjetne inteligencije
Google Cloud Alati
Što biste trebali znati o WiFi, 4G i 5G mrežama

Mladi u akciji – B2B (BE To Business)

Financiranje jednogodišnjih programa ili projekata udruga iz područja gospodarstva Grada Bjelovara za 2020. godinu.
Cilj projekta: stjecanje poduzetničkih znanja i vještina kod mladih osoba radi povećanja samozapošljivosti i pripreme za pokretanje poslovanja. Rok provedbe projekta: srpanj – studeni 2020.  

Visits: 212